top of page

Introductie

Sizze is een Online Sales en Marketing Agency. Vanuit Sneek helpt SIZZE bedrijven en organisaties om beter online gehoord en gezien te worden en sales te optimaliseren.

 

De hoeveelheid content blijft groeien en het krijgen van aandacht wordt steeds moeilijker. De uitdaging is om met de juiste mensen, het juiste gesprek te voeren, op het juiste moment. Een conversatie die met klanten en prospects steeds váker en lánger online wordt gevoerd. Mensen zijn steeds beter geïnformeerd. Het is daarom belangrijk om relevante informatie, op het juiste moment te communiceren.

SIZZE doet dit door het:

  • Creëren van pakkende content en advertenties

  • Continu optimaliseren van campagnes

  • Social Conversaties en email optimalisatie

 

Spannend?

SIZZE biedt flexibele abonnementen met als doel een partnership te creëren met onze klant.  Er wordt continue aan verdere successen samengewerkt. Bij al onze activiteiten werken we volledig transparant. Onze abonnementen, inclusief analyse en intake, zijn toegankelijk geprijsd. Na een onboarding fase van 3 maanden, is het mogelijk maandelijks op te zeggen.

Betekenis SIZZE

De meeste mensen zullen misschien sizze herkennen van het friese spreekwoord 'Bûter, brea en griene tsiis, wa't dat net sizze kin is gjin oprjochte Fries' oftewel 'Boter, brood en groene kaas, wie dat niet kan uitspreken is geen oprechte Fries. Letterlijk betekent het 'Spreken' of 'Zeggen'. Er zijn talrijke friese spreekwoorden met SIZZE te vinden. Een ander spreekwoord dat dicht bij de cultuur van ons bedrijf staat is 'Men moat net alles sizze wat men wit, mar wol alles witte wat men seit' of wel 'Men moet niet alles zeggen wat men weet, maar wel alles weten wat men zegt'. Of 'sizzen is neat, mar dwaen is in ding' vrij vertaald 'Geen woorden, maar daden'.

Over de oprichter

Tsjerk Kooistra heeft bijna 20 jaar internationale ervaring in de digitale wereld. Bij Nedstat, Web Analytics bedrijf  (later comScore) heeft hij meer dan 10 jaar gewerkt met de grootste retailers (zoals Marks & Spencer en Otto.de), Media bedrijven, Telco's, Overheid- en financiële instellingen in Europe. Als oprichter van het UK kantoor en later als VP Sales Europe was hij tot de verkoop mede verantwoordelijk voor de groei tot USD 25 miljoen per jaar in licenties en consultancy.  Ook heeft hij ervaring in een internationale start-up omgeving met Contendis Inc waar succesvol een 'Artist App Platform' is ontwikkeld voor onder andere Crosby, Stills and Nash en Acda en de Munnik. Tot juli 2017 was Tsjerk als Head of Operations werkzaam bij Zoomin.tv (Multi Platform Management en content creatie met 3500 wereldwijde Video Journalisten).

 

Met SIZZE bouwt Tsjerk aan een organisatie dat zowel kleine- als grotere bedrijven en organisaties wil bijstaan in de continue uitdagende online wereld. Kijk voor volledig profiel van Tsjerk Kooistra op LinkedIn.

Visie

SIZZE wil in de digitale wereld voor bedrijven de partner zijn die voor hun de relevante doelgroepen online weet te bereiken, een verbinding met ze maakt en succesvol een relatie mee opbouwt.  

Missie

Het mogelijk maken voor bedrijven en organisaties, groot of klein, doormiddel van de juiste technieken, tools, content en data sources de juiste bestaande en nieuwe doelgroepen succesvol en kosteneffectief te benaderen, te informeren en een duurzame (zakelijke) relatie op te bouwen.

Filosofie

- We geloven niet alleen in tevreden klanten maar ambiëren dat ze fan van ons worden 

- We omarmen de digitale wereld maar koesteren het directe contact

- Verandering is positief

- We laten ons leiden door de klant en niet door de concurrent

- Plezier en 'anders dan anders' is belangrijk voor ons

- In communicatie zijn we open en bouwen we aan eerlijke relaties

- 'Do more with less'!

- We zijn gebrand op duidelijke data en analyse

- Traditionele wijsheden nemen we niet voor lief

- We zijn bescheiden maar gepassioneerd en vastberaden​

Introductie
Betekenis sizze
Oprichter
Visie, Missie en Filosofie
bottom of page