top of page

Facebook en/of Instagram campagnes

Gezien de rijke targetting mogelijkheden en het feit dat de gemiddelde Nederlander 50 minuten per dag op Facebook en Instagram zit, bieden deze platformen enorme mogelijkheden voor zowel b-to-c als b-to-b bedrijven. We maken gebruik van tools die een continue optimalisatie van de advertenties en de doelgroepen mogelijk maakt. in samenspraak met de klant maken we pakkende advertenties in zowel foto- als video formaat en creëren en testen we effectieve Custom Audiences. 

Facebook en Instagram campagnes

LinkedIn campagnes

Dit platform biedt geweldige mogelijkheden voor bedrijven actief in business-to-business of nieuwe medewerkers zoeken. Het is belangrijk om goede informatieve content op het platform te delen. Targeting doormiddel van deze content biedt binnen LinkedIn unieke mogelijkheden. 

Linkedin campagnes

Twitter campagnes

Met name de mogelijkheid om op #Hastags en volgers van specifieke @accounts te targetten biedt interessante mogelijkheden om de meer geëngageerde, nieuwsgierige online gebruikers te bereiken en in te spelen op de actualiteit. 

Twitter campagnes

Content creatie

Content is er in vele vormen. SIZZE neemt de lead in de creatie van content op een snelle, professionele maar vooral authentieke manier waarbij een nauwe samenwerking met de klant essentieel is.  We kunnen content in Text-, Foto- en Video formaat creëren voor zowel web, blogs, email, advertenties en social media en in de verschillende formaten aanbieden. We gebruiken een handige tool om vooraf de content samen te beoordelen en gemakkelijk op de verschillende platformen te delen. 

Content Creatie

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing is naast Search Engine Optimisation voor elke bedrijf essentieel om personen die actief opzoek zijn naar bepaalde oplossingen of diensten gevonden te worden. SIZZE maakt een analyse van de huidige set-up en komt met aanbevelingen of maakt aanpassingen gebaseerd op vooraf bepaalde doelstellingen (KPI's) en budget.

SEA campagnes

Social Conversation

Voor het Inbound Sales process is het belangrijk dat vragen en opmerkingen op digitale platformen tijdig en relevant beantwoord worden.  Reacties binnen 4 uur laten een significant hogere conversie zien. SIZZE kan na een zorgvuldige intake deze conversatie (in de eerste lijn) opvangen en managen zodat alleen u zicht volledig om uw andere werkzaamheden kunt richten. 

Social Conversation

Kandidaten targetten

Heeft uw moeite om voldoende kandidaten te vinden op open posities? SIZZE kan zowel zowel laag-als hoog opgeleide kandidaten targetten voor uw openstaande positie. We helpen u graag verder met specifieke campagnes afgestemd op de openstaande functies. 

Online recruitment

Health Check

Voor bedrijven die een 'health-check' willen voor huidige online activiteiten. Een analyse van huidige activiteiten en welke mogelijkheden onbenut worden gelaten om betere resultaten te behalen. Aan de hand van online analyse en enkele gesprekken met stakeholders wordt een advies uitgebracht over voor korte- en lange termijn verbeterpunten.  

Health Check
bottom of page